Коледните празници са все по-близо! Чукат плахо на вратата, за това и сега е времето да изберем подаръци за близките си, ако все още не сме…

Тази година доказа, че е различна с ВСИЧКО!

Коледните подаръци също могат да бъдат малко по-различни, както и декември може да бъде приятелче на Земята!

Предлагам ви няколко идеи за коледни подаръци, с които не само да зарадвате близки и приятели,а и да подкрепите малките семейни бизнеси, творците на ръчно изработени всякакви красоти!

Подбрах няколко бранда, които предлагат уникални продукти и без никакво съмнение ще бъдат прекрасни подаръци!

идеи за подаръци:

PlantOn

натурална козметика, произведена в България и отличаваща се с естетиката си!

Предлагат кутии с няколко продукта, които са идеални за подарък. Лично съм пробвала серията с лавандула и са УАУ, особено скрабът за тяло!

 

Moneo design

Знаете, че съм фен на тези прекрасни чанти! 

Освен чанти, на страничката във Фейсбук ще намерите и много аксесоари за дома, които също ще бъдат чудесен подарък! Ръчно правени, практични и красиви!

 

Wood Wonders

Създателките на красоти винаги имат какво да предложат, особено по това време на годината! С радост ще ви спретнат кошница с коледна чаша за чай, ръчно изработени играчки, картичка или малка, но пък перфектна коледна елхичка. Носят коледния дух!

 

Lil’s box

Лили е събрала в едни чудни кутии прекрасни неща, с които пак да подкрепим малките производители и семейни бизнеси. Подарък наготово, дори и прекрасно опакован! Няма да сбъркате с една от тези кутии, обещавам!

CØNCEPTA

Светът на Гери Бавно, но сигурно стигнахме до дизайнерите, които сътворяват дрехи и аксесоари, които биха били идеалния подарък! Ако търсите стилни гривни, колиета и часовници, определено препоръчвам горещо да разгледате тези! (моят часовник не го свалям почти и е пушка!)

 

 

Libyana Lave

Восъчните кърпи! Това е мега практичен подарък и всеки с малко афинитет към опазването на прирпдата ще ви е крайно благодарен. Има комплекти по 3 в различни размери и супер сладурски принтове или десени (не знам как се казва за восъчна кърпа) и няма как да не предизвикате усмивки с един подарък, който е приятелче на Земята и в подкрепа на малкия семеен бизнес.

PAPERISH

Портфейли, несесери, аксесоари за дома,кардхолдъри от био хартия! Продуктите са топ и за всяка направена поръчка, те засаждат едно дърво! Тази Коледа можете да подарите много повече от един удобен и красив портфейл, можете да подарите дърво с него!

 

DODE Cosmetics

Светът на Гери подаръциБългарска натурална козметика отново!

Ама са супер яки продукти, така че няма как да не ги включа. Имат си и готови подаръчни комплекти, а можете и сами да си сглобите един. Подходящи са за всякакъв тип кожа и са много подходящи за зимата!

 

 

Издателство Лисиче

Дори и да нямате деца, има на кой да направите такъв подарък, сигурна съм. “Лисиче” имат прекрасни книжки, илюстрирани артистично. Те са много важна част от израстването за децата и развиват въображението и много умения. Няма да сбъркате с такъв подарък!

Crupon

Просто правят страхотни неща! Имат страхотни пантофи, които ще бъдат високо оценен подарък! Казвам от опит! Както и раници, чанти,несесери, органайзери – всичко направено с таково внимание към детайла и добър вкус!

BRADABRAT

Светът на Гери: подаръци за мъжеБългарска натурална козметика за НЕГО! Чудни са и имат жестоки кутии и комплекти, както и някоя друга дрешка. “Във всяко гладко избръснато лице има брада, крещяща да израсне”, така че наш дълг е да й позволим и да се грижим за нея!

 

 

Идеи за подаръци имам много, но сега е важно да зарадваме близките си с нещо, с което да допринесем и за някой друг или за околната среда!

Надявам се, че сред тези мои идеи за подаръци ще намерите нещо подходящо и ще се запознаете с нов бранд, гордо носещ етикета “Произведено в България” 🙂