Вчера се разкри съдържанието на една нова находка – кутия, която ще направи тази Коледа по-уютна!

Lil’s box е тук!

Преди да започна да ви хваля всичко, което ще намерите в тази чудна кутия, която е повече от идеална за подарък за близките ни, ще ви разкажа малко за Лили. Тя е от рядката порода пичове, които все по-малко се срещат, но…. все пак се намират из блогосферата 😉

Как реши да направиш Lil’s box? Какво те вдъхнови?

Всъщност стана доста импулсивно, докато си седяхме в карантина у дома. Реших, че трябва да направя нещо разведряващо. Идеята не е нова и не е моя. Обсъждахме с близка приятелка какъв gift box да направим за една бъдеща мама и фитилчето се запали. Вечерта вече бях готова с концепцията, бях поръчала половината неща, а на другия ден тръгнах да издирвам останалите желани артикули за първите кутии.

Какво да очакваме от Lil’s box/тях

От тях, тъй като надявам се съвсем скоро да има следващо издание! Не са ни необходими празници, за да си подарим усмивка, нали така? 🙂 Може да очаквате красиви предмети и продукти, направени от независими автори, малки производители и хора с разнородни таланти. Общото между тях е, че влагат сърцето си в това, което правят с ръцете си. Затова и Lil’s box е подарък със сърце.

Каква кауза стои зад кутията?

Каузата е да повярваме в таланта на родните творци и качеството на българските продукти, и да избираме тях. Особено в предизвикателни времена като тези…

Как да си поръчаме Lil’s box?

Може да се поръча директно чрез лично съобщение, цената на една кутия е 45,90 лв. В началото на седмицата разкрих част от елементите, а в четвъртък – цялата кутия. Вчера бе отворена първата #CozyChristmas и е пусната за продажба. Количествата са ограничени, така че по-бързите ще имат по-голям шанс.

А ти как би се представила в 1 изречение?

Любопитен и отворен човек, който търси интересни места из София, събития, а вече и подаръци.

 

кутия с находки за душата

Ами, драги ми  смехурковци, тази кутия си има всичко! Чрез нея ще подкрепите българските творци на всякакви хендмейд красоти и не само! Ще си подарите уют, топлина,а защо и не и повече усмивки!

Така и така ще си стоим отново у дома, нека направим това време вълшебно за нас и нашите близки!

В първата Lil’s box ще намерите вълнени чорапки, восъчна свещ, приказен чай със 7 родопски билки, коледни бисквитки, ръчно правена коледна картичка от моите любими Wood Wonders!

Start pack за хюга!

Както каза Лили, бройките са ограничени, така че побързайте с поръчките и очаквайте новите кутии!

Предстоят още много изненади, находки или просто подаръци със сърце!