Днес ще ви споделя за една истинска находка, създадена от три прекрасници – Wood Wonders! Зад този проект стоят три приятелки, които по техни думи, създават красота. А според мен създават щастие, истинско щастие за всички, които са се докоснали до услугите им. Те могат да направят всеки ваш празник специален, красив и незабравим, а защо не и делник…

Винаги съм се възхищавала на хората, които работят с ръцете си. На тези, които създават с двете си ръце. Не е тайна, че слабостта ми са хендмейд всякакви неща (от сапуни и бижута до дрехи и украса), в които автора е вложил усилия, артистичност и частица от сърцето си. За това и не е изненада, че бързо, след като открих, че има Wood Wonders и прегледах няколко снимки, веднага се влюбих и се възползвах от укараса за Великден, тъй като аз ги открих пролетта преди празниците. Накратко – свързах се с моя стара съученичка (1-7 клас), която постоянно споделяше публикации с тези красоти, и за която бях сигурна, че има много пръст в това. Оказа се, че има. Има 10 пръста в това. Заедно с две свои приятелки са обединили сили да творят, за да предоставят уникални продукти. Сдобих се с нещо много артистично, което в момента ми виси над вратата в кухнята и всеки път като седна срещу него, си спомням как се срещнах с Ива да ми го даде, как го пазих, докато се прибера и как постоянно му търсех място на масата, за да може да краси трапезата.

 

Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че можеш да разчиташ на някой да допринесе за всеки един специален момент, за всеки празник, за всеки подарък, който искаш да направиш. Всяка ваша идея може да бъде опакована така, сякаш феите от приказките са дошли през нощта и са си свършили работата.

В Wood Wonders ще намерите много повече от това, а именно:

  • уникални подаръци за всякакви поводи – юбилей, годишнина, рожден ден, сватбени подаръци за гостите, моминско парти, подаръци за първи учебен ден, Коледа, Великден, 8-ми март…всичко, което ви хрумне!

  • детски игри – пъзели, мемори игри, логически игри и др. Всички знаем, че децата опознават света и се учат чрез игра. Защо да не бъде ученето по-интересно, достъпно и лесно за усвояване 🙂

  • украса за вашето парти – банери, украса за торта, аранжирани салфетки, висящи декорации, знаменца, фото рамки…и още сигурно 100 неща, за които дори не бихте се сетили. Украсата е подходяща за всякакви поводи! Осмелете се да я поискате 🙂

  • аранжиране на място на парти кътове/маси – това е custom услуга, която предоставят по желание на клиента. Освен че могат да създават украсата за вашия празник, могат да я подредят, аранжират и „нагласят“, така че да изглежда най-добре 🙂 (вижте снимката)
  • изработка на покани и картички за сватби, тържества, юбилеи, детски празници и др.

  • Gift Boxes – това е специална и много индивидуална услуга чрез която можете да си „закупите“ персонализиран подарък за ваш близък или специален повод. Споделяте идеята си или давате насоки, бюджет и voilà – подарък-мечта. Любимото ми нещо!

Да, възползвах се и знаете ли какво стана? Приказка, ето това стана. Прелест в кошница с панделки…

 

Във всички тези снимки и невероятни неща, които са сътворили момичетата, ясно се вижда стремежът им към естетика, който е обединяваща сила за тях, за да направят най-добрия продукт за вас, за нас. Следват неотлъчно мисията си да внасят красота и уют във всеки подарък и всяко събитие, от което са част.

Не се колебайте да се свържете с тях при следващ повод или ако искате да направите подарък на свой близък, защото те СА феите, които си вършат работата приказно, с малко вълшебен прашец и много сърце.

#enjoy