С особено вълнение днес ви споделям за едни напълно натурални, напълно ръчно сътворени и съвсем нови козметични продукти – DODE Cosmetics! Продуктите на DODE са си истинска находка, която вече може да притежавате и да допълните нощното си шкафче/скрин с нови крем за лице, крем за ръце и тяло, както и с балсами за устни.

Имам щастието да имам пълен комплект от продуктите на DODE и ги ползвам вече повече от месец…да, предпремиера 🙂 И съм влюбена в крема за тяло – лосион в буркан, както му казвам. Точно такъв, какъвто трябва да е и попива една идея по-бавно (от други продукти, които съм ползвала), което за мен е супер. Докато изтанцувам две песни гола пред огледалото вече съм готова да се облека, а кожата ми е мека, нежна и блестяща 😉

DODE се правят в Пловдив от напълно натурални съставки. Създател на новата марка е Ники – моя приятелка, която вече два пъти навлезе в Светът в Гери, за което съм ѝ благодарна истински.  Ники е приятелче на Земята и не използва парабени, силикони, сулфати, парфюми, оцветители или нефтопродукти за кремовете си. Дори изпраща продуктите в биоразградими хартиени опаковки – кутии и пликове, така че поръчвайте смело, без да се притеснявате за отпечатъка върху природата после.

Натуралните кремове за лице DODE са богати на масла, които съдържат голямо количество наситени мастни киселини и редица витамини. Използват се за хидратация, редуциране на признаците на стареене и пигментация и подобряване на общото състоянието на кожата на лицето. Потвърждавам!

С DODE ще подхраните кожата си в дълбочина, ще я предпазите от вредите на свободните радикали и ще забавите стареенето на кожата на ръцете и тялото. Маслата,които се използват в лосионите спомагат за запазване на влагата и еластичността на кожата ви.

Без повече да му мислите – пробвайте новите натурални кремове на DODE и подкрепете местното производство! Подкрепете и природата и не забравяйте да споделите с приятел 😉