Ром-пом-пом за акустичните изпълнения!

Всяко едно парче, когато е изпълнено акустично става по-вълшебно и завладяващо, дори и да е хардкор 🙂

В едно интервю Анджелина Джоли беше споделила, че не слуша често музика, защото тя я преживява. Не може просто да слуша музика, а истински се потопя в нея и текстовете й говорят, музиката я връща към спомени и т.н. И при мен е нещо подобно, за това и има толкова много специални за мен парчета.

Успявам на много емоционално ниво да се свържа с музиката и не веднъж тя ме е натъжавала, връщала ме е към определени хора, спомени, места, времена…Но не мога без музиката и си позволявам тези емоционалности, защото имам право на тях, дори и да е тъга.

А акустичното изпълнение има специално място в музикалното ми сърце, защото обожавам музиката на живо, концертите и различните версии на всяка любима песен.

Спомням си много ясно акустичните концерти по MTV и много се натъжавам, че тази телевизия така потъна в риалити предавания толкова бързо…

Но! За това пък днес ще ви зарадвам с няколко акустично изпълнени страхотни парчета:

Акустично 30 Seconds To Mars – Hurricane … Ах, Джаред!
Акустично Dave Grohl – My Hero
Акустично Korn and Amy Lee Freak On A Leash
Акустично Steven Tyler – I Don’t Want To Miss A Thing
И акустично с нашите момчета ODD CREW – In The Air Tonight feat. Nora Kalcheva

 

Odd Crew правят страхотни акустични концерти! Аз съм имала щастието да бъда на два техни такива и не бих пропуснала следващия, веднага щом можем отново да ходим по концерти!

Спомням си, че като бях малка и се учих да свиря на китара, все си представях да свиря акустично изпълнение на някоя легендарна рок балада, в комбинация с оркестър или някаква нотка класическа музика! А такива изпълнения и концерти има много и ако имате нужда от саундтрак на хоум офиса или приготвянето на вечеря – препоръчвам да потърсите такова изпълнение 😉