Били Айлиш – Религията за Поколението Z! 

Били Айлиш е от онези нови и млади изпълнители, чието творчество те изпълва със смесени емоции и любопитство. Всъщност едно от основните неща, които правят творчеството ѝ по-привлекателно за всички е нейната възраст – 18! Започва да създава музика още на 15 и определено няма нужда от кариерно ориентиране, защото именно музиката е нейното нещо! Били има харизматичен и някак успокояващ глас, а визиите си създава сама и те са съвсем отделна тема – „Обичам да се чувствам обсъждана, затова съм тук“…

Тя обича да се забелязва отдалеч и да се отличава от останалите и го е постигнала! Нейният стил е толкова сбъркан, но по онзи начин, който не харесвам. Все пак толкова ужасно сбъркан, че дори ми харесва, а и в комбинация с музиката, която прави някак дори свикнах с начина, по който изглежда. Не ме разбирайте погрешно – тя е много красива, но има някакъв вътрешен порив да го крие (явно).

Въпреки всички странности на Били Айлиш талантът ѝ не може да бъде отречен. Грабна ме само с 2 песни, а аз трудно харесвам нови изпълнители, дори няма къде да чуя такава музика(като нейната) по принцип…. Били, обаче ме спечели! Кара ме да се чувствам като милениал понякога 😀 I like it 🙂

А в днешно време подрастващото поколение има нужда от някой, на който да подражава.Всички поколения сме минали през това, така че защо това да не е момиче на тяхната възраст. Момиче, което им показва, че за мечтите няма възраст, не е страшно да ги преследваш и не е страшно да бъдеш себе си!

Ocean eyes става известен и натрупва над 132 милиона слушания в Spotify към октомври 2018

ром-пом-пом и Били Айлиш!

“Надявам се да покажа на хората, че на тях не трябва да им пука какво мислят останалите за тях. Аз съм наистина странна и знаете ли какво? Харесва ми, това е нещо специално за мен. Забавно е да си странен. Това си ти и това е твоят живот. Прави това, което искаш.”