Джон Майкъл Озбърн – Ози Озбърн не се спира и аз го обичам заради това! Ози пусна видео към песента си “Straight to Hell” :

Песента е със специалното участие на СЛАШ! О йее! Чакам албума на Ози, за който все още съм в тотален шок, макар че знам за него от 3-4 месеца и все чакам…В този нов албум ударните са поверени на Chad Smith (RHCP), което си е една много добра изненада за мен и вече ставам нетърпелива! След почти 10-годишна пауза този месец (надявам се) ще стана собственик на новия солов албум на Ози – легендата на Сабат, принцът на мрака!

След всичките си проблеми за 2019, а и след всичко, което му се е случило през годините и здравословното му състояние (прочете книгата му), не е никак случайно, че продължавам да се изумявам на това, че той работи! Продължава да работи, да прави албуми, видеа и да ни напомня, че никак не му се тръгва от тоя свят! Това пък е повече от страхотно за мен и всички фенове, защото знаем, че трудно се намират такива луди глави като него в днешно време! Ози е от малкото живи легенди на съвременната хард рок и метъл музика! Жива ходеща емблема! Ще се наслаждавам на музиката му винаги, защото този принц на мрака създава история с творчеството си (и често с личния си живот) и го прави така, че никога да не ми омръзва!

Ром-по-пом и Rock on!!!