Теория за големия взривИ нека настроението продължи с другия ми любим ситком, който превъртам редовно и редувам с “Приятели” – “Теория за големия взрив”! Един от най-успешните комедийни сериали на нашето време също има добра селекция за Коледа, с която да направим хюгата си забавна. Пуканки, хрупки, черен шоколад, чай или чаша вино – подгответе се, настанете се удобно с пукаво одеало и се отдайте на HBO МАX и

Всички епизоди на The Big Bang Theory за Коледа

Сезон 2, епизод 11 – “The Bath Item Gift Hypothesis”

Ленард започва работа с готин, красив колега физик, но нещата се объркват, когато колегата си харесва Пени и започват да излизат. Ленард все още е така влюбен в Пени, разбира се. Междувременно обсебващият социален етикет на Шелдън за подаръците дразни цялата банда. Разбирайки, че ще получи подарък от Пени, той отива да избира подаръци и за нея и  докато изглежда като нещо, което можем да очакваме като сцена, коледният подарък на Пени за Шелдън води до незабравим момент в сериала. Момент, който е толкова силен, че е включен в последния – феновете знаем!

Сезон 3, епизод 11 – “The Maternal Congruence”

Сезон 6, епизод 11 – “The Santa Simulation”

Коледната версия на играта “Dungeons and Dragons” е адски забавна в този епизод. Момчетата заедно със Стюарт (от магазина за комикси) играят специално направена за празниците ситуация на играта, от която Радж отпада още в началото и се присъединява към женската вечер на Ейми, Пени и Бернадет . Докато те се опитват да намерят момиче за Радж, в апартамента Шелдън е преследван от спомени от миналото на Коледа, които му помагат в играта и ни забавляват.

Сезон 7, епизод 11 – “The Cooper Extraction”

Шелдън лети до Тексас за раждането на сестра си, а през това време бандата се събира, за да украси коледната елха и апартамента – все дейности, които Шелдън не харесва. Докато украсяват и малко след като се чуват с Шелдън, започват да се чудят какъв би бил животът им без Шелдън. След много смешки осъзнават колко голяма част от живота им е станал той и колко много са свързани.

Сезон 8, епизод 11 – “The Clean Room Infiltration”

Ленард и Хауърд правят експеримент в чистата стая на университета, но случайно пускат птица вътре и се нуждаят от помощта на Радж. Междувременно,той е посрещнал баща си от Индия и заедно с Пени са у Ейми, която е организирала автентично викторианско коледно парти, на което ще се събере цялата банда. Радж зарязва Ейми, Пени и баща си на привидно скучното парти, а в това време Бернадет успява да убеди Шелдън да вземе подарък на Ейми за Коледа, но някак той го разбира по грешен начин. Накрая всички се събират, за да празнуват във викториански стил.

Сезон 10, епизод 12 – “The Holiday Summation”

So Bernadette, if I express interest in your baby will you promise not to make me touch it?

Когато бандата се събира за първи път през новата година, си разказват как са прекарали празниците си. Шелдън и Ейми разказват за пътуването си до Тексас, за да видят майката на Шелдън, Мери; Ленард и Пени за борбата си с коледната елха, която става огромен проблем за тях, а Бернадет описва първите си няколко дни, през които се грижи за новородената им дъщеря (с Хауърд).

 

 

С всички епизоди на The Big Bang Theory за Коледа ще се забавлявате и ще оцените близостта на приятелите си още повече. Такива сериали обикновено ни показват истински важните неща, нали?