Новият албум на Måneskin излиза на 20 януари! RUSH! е продължение на другите им два албума от 2018 и 2021 година. Вече имат няколко песни, които вероятно ще бъдат включени в албума – If I can dream, The Loneliest, Supermodel, както и LA FINE, за която знаем, че е сингъл от албума. И не мога да спра да си я пускам отново и отново!

Италианските звездни супер хлапета (както ги наричам често аз) обявиха новината за RUSH! още на Хелоуин, готвейки се да разтърсят The Paramount Theatre в Сиатъл, но вече сме все по-близо до датата и вълнението ми е до небесата. За огромно мое съжаление през декември, когато имаше pre-order възможности с подписани винили не успях да се сдобия с едно копие, затова пък нямам търпение да излезе на родния пазар, за да си купя първия си албум на Måneskin. Не притежавам другите им два, но това е поправимо.

„Това е нова страница за нашата нова публика, макар че ние винаги сме свирили балади. Те винаги са били част от нашата музика, така че с тази песен решихме да експериментираме малко повече със звученето. Слушахме много Radiohead.” – това са думите на Вик за песента The Loneliest, която по всяка вероятност ще бъде в албума, който ще бъде по-личен и според Дамиано ще покаже развитието на бандата.

А бандата се развива със скоростта на най0бързото влакче в Дисниленд…

Måneskin за мен се описват само с една дума – Ф Е Н О М Е Н

Ще бъда на финала на турнето Loud Kids Tour в Рим, стадион “Олимпико” през юли и това ще бъде сбъднатата ми мечта! Още повече, RUSH! до тогава ще бъде новия ми ежедневен плейлист и дори и да не знам италиански, ще мога да пея с пълно гърло на всяка една песен.

RUSH! идва