Идва най-хюга времето от годината, Коледа и всички стоплящи сърцето ми моменти са съвсем близо, но аз вече нямам търпение да настъпи новата 2023 година!
Наивно вярвам, че ще бъде по-добра от тази, но аз съм си романтик със силно изявени мечти и позитивизма винаги изплува отгоре. Случиха се достатъчно повратни неща през годината, за да вярвам, че следващата ще е по-щастлива и спокойна, но това, което истински ме кара да искам неимоверно силно да е 2023 са концертите, които ще посетя.
А те ще са наистина сбъднати мечти!

Ще видя двама души на живо, в които съм лудо и загубено влюбена,и както вече се шегувам

2023 ще е годината на множествените оргазми по концерти!

Hollywood Vampires
Джони Деп (пауза за въздишки) в компанията на Алис Купър и Джо Пери ще бъдат в София на 12 юни! Билетите ще пуснат утре в продажба, макар че при обявяването на самия концерт бе написано така че, едва ли не вече са в мрежата…
Тръпна в очакване, за да взема билети и да знам, че съм чекнала тази кутийка.
Концертът в София е част от европейското турне на бандата, която се завръща на сцената след 3-годишна пауза.
Откакто сме родители със съпруга ми сме на принципа “разделяй и владей”, когато става въпрос за концерти, тъй като няма как двамата да бъдем заедно на дадено събитие.
Всъщност, броят се на пръсти тези, на които сме били заедно, но за този концерт ще бъдем. Ще измислим как, все пак има много време, Анди ще е по-голям и ще бъде по-лесно.
Освен да видя Джони Деп и да се размажа от кеф, много се вълнувам, че ще видя и Алис Купър отново на живо. Неговите концерти в България са сред първите ми рок концерти и завинаги ще има специално място в сърцето ми, дори и да не слушам музиката му, докато съм в метрото (например). 
концертите през 2023 в Светът на Гери
Другият концерт, за който сърцето ми започва да бие бясно, пуснах съзла, когато купихме билетите с Ева и
още не мога да повярвам, че ще се случи е в Рим :
 Måneskin
 
Стадион “Олимпико”, 20 юли 2023! 
Все едно ми се падна златния билет за фабриката на Уили Уонка! Толкова ги дебнехме билетите за Рим за месец март, които свършиха, разбира се. После се бяхме примирили, че ще ходим в друг европейски град (а държим много да е Рим) и ден преди да купим билети за Будапеща пуснаха две нови дати за Италия през юли!
Беше вълнуващо, оосбено когато превеждах от италиански всичко, докато купя билетите. Сайтът крашна един път, но втория мой опит беше успешен и усетих едно необичайно изтръпване по цялото си тяло до пръстите на краката си. И както казах – имаше сълзи от щастие.
За мен и Ева този концерт е много специален, както си казваме с нея за нас Måneskin са нашите Бийтълс. 
Вероятно това ще е наистина веднъж в живота изживяване и то на толкова голям стадион, на тяхна територия. И то, когато вече ще е излезнал новия албум на бандата (който чакаме през януари).
 
Ще умрем от жегата в Рим през лятото, но ще е с усмивки на лицата ни. Шегата настрана, но след този концерт може да става каквото ще. Това ще е сбъдната мечта. 
Напоследък все по-малко се случва, може би като пораснем не ни е отредено да сбъдаме всичко, за да има какво да чакаме, не знам. Винаги ще съм благодарна на Ева за това, което ни предстои!
✦✦
Тези два концерта през 2023 ще дадат много смисъл на цялата година.
Разбира се, има и други събития, които си заслужават още сега да влезнат в плановете ни за предстоящата 2023, като:

Ерос Рамацоти отново в София – 25 април;

Hills of Rock – Пловдив – все още не са известни нито датите, нито артистите, но билетите са в продажба;

P!NK във Виена – 2 юли;

RAMMSTEIN в Будапеща – 11 юли (подозирам, че ще дойдат и в България за Хилс-а);

Iron Maiden имат дати и билети за турнето си в Европа, като най-впечатляващо изглежда ще е шоуто в Швеция, но билетите вече са малко за там, въпреки че има повече от една дата.
Make it a November to remember! 
Инвестирайте в една пълна с музика 2023 година.