Имате ли подарък за 8 март за важните жени в живота ви? И да нямате, аз ще ви споделя за няколко идеи за подарък, които ще спасят положението и с които да покажете своята грижа, уважение и обич.

Предлагам ви тези 7 идеи, за които ще имате достатъчно време за пазаруване и приготвяне на подаръците и ви желая успех!

 

Подарък за 8 март : last minute edition

Грамота за 8 ми март – изразете любовта си и възхищението към жените в грамота или сертификат, който ще стои прекрасно в рамка. Ще напомня на любимата дама или на майка ви, че много я цените и най-голямото отличие в живота ви е тя! Може да се направи във всяка книжарница или да си я направите сами, а рамката ще намерите още по-лесно по магазините.

 

Сладки във форма на сърце и буркан с нужните съставки и рецепта – направете сладки (рецепти) във формата на сърце, подредете ги в кутия, а в отделно бурканче (което ще има практическо приложение и в бъдеще) пригответе рецептата, която сте използвали и продуктите! Ще подарите не само сладост, но и кулинарно предизвикателство. Може да приготвите този подарък за 8 март с едно посещение на голям хипермаркет или пазар. За рецептата – използвайте олдскул писането на ръка.

 

Красив шал в комбинация с бижу и/ли парфюм – един класически подарък за 8 март, който комбинира други класически подаръци. Не може да сбъркате с този избор, особено ако познавате добре вкусовите предпочитания на близките си. Една бърза обиколка на магазините в центъра или някой мол ще свършат работа, за да намерите всичко нужно. А и може да се подготвите и да проверите онлайн къде какво се предлага!

 

Домашни чехли/пантофи, ароматна свещ и леко и меко одеяло, в което скрити си почиват “купони” за свободно време – този подарък за 8 март е сред най-добрите, защото не само ще подарите уют у дома с одеяло, свещ и пантофки, а и ще подарите истинска грижа! Купоните са много популярен подарък от американските ситкоми. Те може и да изглеждат като нещо просто, но всички знаем, че времето прекарано заедно е най-ценно. Купоните, които може да си направите сами и да надпишете ръчно, разбира се, може да включват помощ при пазаруване, приготвяне на любимо ястие, масаж, помощ в домакинската работа, вечер посветена на любими филми и т.н.

А пък останалите неща (ако ги комбинирате) най-добре да вземете от JYSK/ IKEA или English Home.

 

Кошница с плодове, бонбони, вино, цветя. – изберете хубава кошница от цветарски магазин или по-добре – пазара Димитър Петков, който изобилства от красиви кошници и всякакви неща за цветя и от цветя… Та купувате кошница и я пълните с плодове, сладки изкушения, гурме шоколад, ароматен пакет кафе, бутилка вино, шоколадови бонбони, ядки и т.н. Сладките изкушения ще намерите на едно място, както и повече идеи в магазините на Lindt, Jeff de Bruges или 100 грама сладки.

Поредица книги от любим автор – всяка жена, която обича да чете и цени литературата ще бъде щастлива да получи такъв подарък за 8 март! Трябва само да знаете поне един любим нейн автор и да посетите една-две книжарници. А ако ги опаковате красиво и прибавите и красив разделител за книги – имате перфектния last minute подарък.

Час “глезотийка” – запазете час за маникюр или масаж с уговорката, че може да се използва в удобно време, което предстои да договорите и подарете един час глезотийка. Време, в което една жена да се отпусне и да се наслади на релакса и нищоправене (дори и за малко). Ако изберете място, на което да ви издадат подаръчн ваучер, ще имате и какво да пъхнете в картичката. А пък ако не могат, вие може да изберете тематична картичка, в която да загатнете какъв е подаръка.

 

Класически подарък за 8 март за вечни времена си остават цветята (снимката не е избрана случайно, все пак), така че винаги може да ги прибавите към своя подарък! Цветята подхождат на всички тези идеи, както и на почти всяка една идея..

Дерзайте! Бъдете креативни и подарявайте повече време – то има значение. Обичайте жените в живота си и винаги им показвайте нужното уважение и любов. Това са подаръците, които всяка жена трябва да получава всеки един ден!

А пък аз се подготвих за част от моите приятелки с красиви подложки от дърво, които са толкова прекрасни, че едва ли някой ще посмее да сложи нещо върху тях.

Изработиха ги жените-чудо от Wood Wonders, така че не забравяйте да проверите какво имат налично и могат ли да съдействат в рамките на няколко часа 😉

 

подаръци в последния момент за 8 март:Светът на Гери