“Геринополис” ЕООД е моята фирма, чрез която предоставям маркетинг услуги в дигиталния свят вече над една година.

Това, което умея да правя добре, но не се изчерпва само до:

  • създаване на съдържание за социални мрежи: Facebook, Instagram & LinkedIn
  • създаване на текстове за уеб, блог, копита за социални мрежи
  • поддържане на страници в социалните мрежи като анализ, отговаряне на коментари и съобщения и оптимизации
  • SEO оптимизация за текстове в уеб страници
  • създаване на CV

Геринополис се появи като нужда, за да започна да работя със строителна компания, на която и до ден днешен поддържам страниците в социалните мрежи. С времето успях да си намеря и други клиенти, предимно за копирайтинг услуги.

Пишех в продължение на 2-3 месеца за блог за екстремни спортове, в който се влюбих, защото работата изиксваше задълбочен рисърч по различни теми, места, на които се практикуват спортовете и дори кухнята на различни дестинации. И пишех на английски, което ми допадаше много, защото можей да използвам достъпен сленг, без да бъда обвинявана, че ползвам чуждици.

Писала съм и за еднодневни клиенти като текстове за бременност, храни, Кипър като желана дестинаци и какво ли още не. Дори направих дизайн на брошура за новооткриваща се частна детска градина, както и няколко CV-та за хора, трескаво търсещи работа.

Истината е, че ми доставя удоволствие и мен ме обогатява, благодарение на рисърча, който трябва да правя за всяка една тема. Това ми дава хоризонт.

Геринополис ме развива като копирайтър и ме постави на картата на малкия и среден бизнес у нас.

Стана сравнително лесно. Намерих си адвокат от група за mom friendly компании. Тя направи нужните документи и изцяло онлайн задвижихме всичко за регистрация на фирмата, като махнем едно ходене до нотариус и едно ходене до банката за открване на сметка.

След това моя приятелка ми препоръча брат си за счетоводител, който задвижи всички необходими документи с НАП, показа ми как да работя с InvoicePro и ми напомняше да си плащам осигуривките онлайн. За което съм му изключително благодарна.

Така, Геринополис си живее с минимални усилия, но в търсене на нови клиенти и проекти постоянно.

Търсите ли си копирайтър или някой, който да прави рекламите ви в социалните мрежи или да създаде план за постовете, а и да ги създава? Или някой, който да подобри резюмето ви? – На линия съм да ви покажа какво мога!

P.S. Името на фирмата дойде от там, че трябваше да е макс абсурдно, за да не е заето 🙂