Сега е времето. Дойде и тя. Пролет за приключения, за промяна, за усещането да си жив тук и сега.

И аз ставам едно такова пролетно момиче и ми иде да крещя “Цъфни, пролет” , но не на нея. На хората искам да крещя така. Да цъфнат, да се отворят, да дишат дълбоко, да гледат в небето и да си помислят, че е граница или пък не е. Да цъфнат чувствата, да бъдат истински.

Пролетта е разходки в центъра след работа и с неделни следобеди на припек в Южния парк.  Пролетта е детските викове като саундтрак на динамичния градски живот.

Цъфни, пролет

и направи така, че желанието ми да искам да остана навън само още малко да се сбъдне!

Пролетта е промяната, която идва крадешком и някак не разбираш как, но точно си се изморил от чакане и една сутрин няма какво да облечеш, защото слънцето напича асфалтовата ни реалност и премръзналите ни тела.

Пролетта е пренареждане на гардероба, прибиране на палтото от кашмир и памук във вакуум плик, за да направи място на коженото ти яке на закачалката в коридора. Точно както хладният мирис на зима се заменя от аромата на дръвчетата, способни да раждат цвят и са готови да ни покажат цялата си прелест.

Пролетта е онази болезнена, но същевременно красива промяна вътре в нас. Ако успеем да цъфнем заедно с нея, значи сме спечелили нещо, дори и да не разбираме какво сега.

С този сезон идват не само цветята, дългите дни и късите ръкави. Идват и масите отвън, разположени на всеки сантиметър слънце, липсата на свободни пейки във всеки един градски парк и градинка. Идват и събитията след работа, с които душите ни да зацъфтят, отваряйки сетивата си за изкуство.

Ще ви чакам тук:

13 април в Терминал 1 – “за бунт, за любов, за свобода!” Me And My Devil ще представят новия си албум. Билетите са ТУК

Както си бяхме казали с Неди -ще се разбием на шефа ми, пичовете от Odd Crew и един непознат за нас барабанист в сряда. Да, в сряда. Клубните концерти след работа са точно толкова сладки и зареждащи. И не са изпускане.