С голяма радост искам да споделя за Granny’s Needle – една дама, която произвежда невероятни плетени находки!

По стара откривателска традиция, аз попаднах на талантливата Евелина съвсем случайно в една ФБ група, в която за пореден път дебнех по публикациите за плетени подложки за хранене.

Тези подложки за хранене ми станаха фикс идея, след като една вечер случайно в едно стори видях такива, каквито искам. По друга моя стара традиция – шматкенската, изобщо не видях, ни запомних на кой беше това стори….Така, живота ме свърза с Granny’s Needle .

Разгледайте нейната страница във ФБ, за да видите какво може да сътвори и вижте какво ми сподели тя:

Казвам се Евелина и започнах да плета преди около две години на шега. Гледах различни идеи в Pinterest, както и много клипчета, притеснявах се дори да пробвам да започна, защото не исках да се разочаровам от резултата.

Започвайки, естествено всичко беше на принципа “проба-грешка”, но дори първите плетива се оказаха доста сполучливи за моя изненада. И всичко тръгна толкова бързо в един омагьосан кръг – в търсене на прежда, определени нюанси, пък след това съчетаването на цветовите комбинации. А с ученето на различни видове плетки стана доста интересно и се запалих наистина много.

Към момента се опитвам да балансирам между нормалната работа, активна помощ за гледането на малката ми внучка и плетенето в малкото свободно време, което ми се ще да е повече. Плетенето ми дава спокойствие, желание да уча нови неща, а в същото време е голяма страст, не на последно място е удовлетворението при крайния резултат и обратната връзка от тези, които получават нещата на Granny’s Needle. Оправданите очаквания, успешните изненади и милите думи са огромен стимул да продължа да търся нови модели, да се старая новите експерименти да са по-добри от предишните.

Аз съм очарована от това, което получих, както и от старанието, с което бяха опаковани моите така желани подложки за хранене. Granny’s Needle е истинска находка!