Този филм не е за лято в рая, а един обикновен хейт микс във вторник! За всеки, който може да разпознае тези думи, като нещо, за което би изхейтил дори тихичко само на себе си…

Понякога е трудно да канализирам едното нещо, което истински ме вади от кожата и ме кара да съм негативна, да псувам и да съм хейтър, затова реших да събера този микс за всичко, което напоследък ме дразни!

Може ли хората, които говорят ТАКА да спрат да говорят по телефона на публични места ТАКА?!

С пуснат високоговорител, докато говорите на онази част на телефона си, където вярвате, че е микрофона! Ама от разстояние….И защо е нужно всички да стават съпричастни с това, че не сте си купили хляб и Вероника била братовчедка на Соня, ама той не знаел, и какво ще вечеряте, и “ама как така нямаше гумичка”!

Може ли да не се хвърлят фасове по плажа?! Хейт за всички пушачи, които го правят!

Миналата седмица на централния плаж в Поморие изровихме доста фасове, докато правихме кофички с децата. Не само, че е невъзпитано, явно има доза мързел, ами и никак не е ОК за Земята –  за разграждането на един фас са необходими поне 10 години!

Може ли като цяло да няма опаковки от солети, сандвичи, сокове, кенчета бири и други подобни, които не се срещат естествено в природата неща по парковете?! И около кошчетата за боклук…

С тази скорост този хейт микс вторник ще стане безкраен…

И още – хейт за всички, които не спират на пешеходните пътеки! За несигурната и неясна политическа обстановка! За всички, които говорят по телефона в тоалетната! За дупките по пътищата, за счупените плочки по тротоарите!

За Топлофикация, които десетилетия наред правят профилактика и оставят почти всички в София без топла вода, когато навън е 37-38 градуса. Хейт и за тези, които дори и да имат топла вода, пак не се къпят!

Абе хейтърско е! Има за какво. Понякога повече, понякога още повече….