Ах, лятото дойде след много дъжд и студове! Събитията в София (и не само) се завърнаха и всичко се усеща някак… хакуна матата.

Събитията са тук, за да ни разкрият различното лице на града, скрило в себе си много нестандартни възможности за забавление и развлечение. Те са и сред основната причина толкова много да обичам София!

Дори футбола в парка може да бъде събитие 😉

Sofia Summer Fest – летният фестивал, който ще започне съвсем скоро и ще продължи до края на септември! В Южен парк II ще можем да се насладим на театър и музика. Ако сте сред късметлиите и имате билет за “Отчаяни съпрузи” – ще се видим там. Нямам търпение да го гледам това представление….

До феста има време, така че нека споделя събитията, които си струват да бъдат посетени и които са част от горещия чар на града ни:

Тази събота (26 юни) е АНТИБАЛ – в клуб Терминал и с любезната подкрепа на Contrabanda Store в събота ще е страшно и яко или страшно яко…Line up-а е от ъндърграунд към по-малко ъндърграунд, през ърбан до повече ъндърграунд и леко комерс:

ЖЛЪЧ
ГРИГОВОР
ГЕНА
СЕКТА
                        СПАЛНИ МЕСТА  – в тази банда е и Тото, който сам по себе си е банда 🙂
SIMAI

А в неделя (27 юни) ще се състои Един джаз ден в Борисовата градина  –училището за певци D Stars ни кани на първия по рода си фестивал за любители на джаза с участието на музиканти от Бразз Асоциация, танцьори от Lindy Hop Bulgaria, джаз вокалисти и други, които ще застанат рамо до рамо с певческите таланти от училището за певци! Денят, посветен на джаз започва в 11 часа, така че ще бъде супер да отидете с децата си, да прекрате деня в Борисова, да гледате мачове в Маймунарника и да се самозабравите в градската хакуна матата….Аз така я виждам неделята.

Междувременно пък от петък до неделя можете да си купите крафт бирички от QUARTAL Food Park!

Наздраве! Лятото и бирата са сред двойките с най-добрите и успешни връзки на този свят!

Събота+неделя = хендмейд фест! Или Mish Mash Fest – Summer Edition на площад Славейков ще ни очаква да си намерим новите находки за лятото. Радвам се, че сменят отново локацията, защото в парк Заимов се поизчерпаха нещата. Надявам се да има и още повече нови артисти и повече невиждани находки!

И един концерт, който няма да е точно този уикенд, но не е лошо да си купим билети предварително:

Oratnitza | Chergatronics | Open Air

Да отбележим Джулая в града? Очакват ни трептящи, бръмчащи електронни звуци , които ще се носят до небесата!

Първите 50 промо билета са само по 15лв., предварителна продажба: 20 лв, така че ако нямате планове за някой хълм, плаж, скала или друго подобно приятно място за 1 юли – ще се видим на концерта!

Събитията са хубаво нещо, най-хубавото! Лятото придобива повече смисъл, когато ги има!

See you there 😉