За 1 април ми се искаше да споделя кои са наистина смешните комици, с които да се развеселяваме редовно, но този месец имах няколко доста тежки дни – към 16. В този период успях само да се радвам на шегите, но не намерих енергия да ги споделя. Затова пък днес е ден за това! Друго не остава понякога.

Винаги съм се възхищавала на хората, които умеят да предизвикват смях и то с лекота. И винаги съм си мислила, че да си смешен е най-трудно, макар да изглежда лесно. Затова и ценя високо хората, които ме карат да се смея, а те не са много.

Все по-трудно ми е да намирам комедийни формати – филми, подкасти, стенд ъп и т.н.  Филмите определено са най-трудни за откриване. За мен отдавна мина времето, в което имаше добри комедии, за съжаление, а и не попадам в графата “масов смях”, където хората се смеят на някой, който се удря във вратата.

Освен великата ирония на живота в “South park”, няма нищо друго, което да ми е гарантирало хумора с всеки епизод в продължение на години (феновете ще разберат).

Все още се намират натурално забавни хора или наистина смешни комици, с които да се смея искрено.

Ето ги и наистина смешните:

Джими Фалън

Главната роля във „Вечерното шоу с Джими Фалън“ по NBC. Фалън не е само тв водещ. Той е и комик, актьор, певец, музикант и продуцент.

Джими Фалън успешно влезе в обувките на Джей Лено и до днешен е един сред най-успешните водещи на подобни тв програми, защото не спира да променя представите ни за шоу. Той скъси рязко дистанцията с гостите и ги увлича по един много забавен начин да играят игри и скечове, след които много повече разбираш за звездите отколкото от едно типично интервю. Фалън създава съдържание, с което винаги ти е забавно и интересно, дори и игрите понякога да са толкова нелепи, (което ги прави ефективни всъщност) че някак успяват да убедят зрителите, че разкриват нови черти от характера на гостуващите знаменитости.

Водещият не носи никакво напрежение със себе си и това е някак удовлетворяващо, дори и когато с насмешка просто споделя интересни новини от деня. Дори и когато общува с групата на шоуто – The Roots. Все пак, именно Фалън успя да превърне вечерната телевизия във viral YouTube клипове преди години и не спира да поддържа своя уникален стил, който обичам много.

 

 

Сигурна съм, че няма много смисъл да представям всички. Ще бъде много по-лесно да ги гледате и да намерите своите любими моменти, както и да следите какво правят.

Наистина смешни комици, независимо дали са водещи или стенд ъп и/ли актьори!

Джими Кимъл

 

 

Джим Кери

Няма как да говорим за наистина смешните хора и да го няма Джим Кери! Неговите филми са страхотни и макар че има период, в който сякаш беше влязъл в един коловоз на подобни роли, Кери е много повече от физиономиите си. А пък тях ще ги обичаме винаги:

 

Крис Д’елиа – BEST stand up човек!

Обожавам го:

 

И не забравяйте Саша Б. Коен и не го подценявайте! Неговата комедия е висш пилотаж 😉