Този Give away хейт вторник е посветен на всички Ужасно дразнещи и Прекалено много на брой стъпки, които всеки трябва да направи, за да спечели преса за коса, крем за лице и пакет тоалетна хартия с 24 ролки!

А М А Н

Преди всичко, аз самата приготвям един Give away по повод втория рожден ден на Светът на Гери, но няма да бъде обвързан с това да последвате 34 профила в 7/8 социални мрежи, нито да тагнете класната си от 5-ти клас. Не…

Моят Give away е свързан именно с Хейт вторника и ще помоля само да ми споделите какво хейтите или да нахейтите нещо ей така на момента и ще получите нещо яко и хейтърско в замяна от сърце!

Днешният хейт е за всички онези раздаванки на всякакви продукти и подаръци, които за да спечелите трябва да направите челна стойка и една мусака.

  1. Следвайте профила, който прави Give away.
  2. Следвайте още 2 профила, които са осигурили така мечтания тиган (например) или каквото там се подарява.
  3. Споделете в story.
  4. Тагнете 2 приятелки, с които заедно ще си сплитате косите със спечеленото нещо си.
  5. Споделете самия пост, подскочете 3 пъти и си носете кестени в джоба за всеки случай…

ЗАЩО?! Защо е толкова сложно?

Разбирам от маркетингова гледна точка колко много трафик, лайкове, последователи и ангажираност ще се спечели с цел да се продават продуктите повече, НО не може ли като ще подаряваме нещо просто да го подарим с по-малко условия и изисквания? Може ли?

Този хейт вторник е и за всички инфлуенсъри, които правят Give away  с личните си неща, заради които отново трябва да направите 25 стъпки, зад а участвате и накрая евентуално получавате огледало втора употреба или рокля, висяла в нечии гардероб 8 месеца или ненужно бижу, което най-вероятно е било подарък от бивше гадже…

Страшно много ми идват тия раздаванки и всичките им прекалени условия, а за съжаление не се вижда края на тази луда подаряваница в социалните мрежи. Хората обичат да “печелят”, да получават безплатни неща, пък било то и крем за стрий.

Както е казал народа “Не е луд тоя, дето яде баницата”…та ако по-малко участваме в Give away игри с прекалено многото изисквания, толкова повече ще се усетят всички велики дигитални гурута и ще дойде деня, в който няма да следвате 457397 профила, които грам не ви вълнуват!

 

Give away Хейт за всички!