Днес, но по друго време в САЩ ще се излъчи Super Bowl, което е времето да видим и тазгодишната уникална реколта от реклами! Както всичко останало, рекламния бизнес бе засегнат от кризата с Ковид 19.

Повече от 2 месеца отне на CBS да продаде рекламното пространство за най-гледаната игра в САЩ.

30 секундното “място” за Super Bowl струва 5,5 млн долара, така че криза или не – парите са дадени, с идеята, че ще се умножат многократно. Както често става…

По-добрите реклами винаги се отличават и за тях някак просто си знам, че си струва да продължавам да се възхищавам на великите идеи на хората, които ги създават. И те не ме предават.

Ето и моята селекция на по-добрите реклами, които ще се излъчат в най-гледаното време днес в САЩ:

Да се завърнем към природата, да прекарваме повече време навън, да бъдем отново заедно! Много ми харесва това послание!

 

Повече електрически коли! Харесва ми това съревнование….

 

По-добрите реклами продължават така:

 

Dr. Squatch предизвиква мъжете да използват по-добра натурална козметика!

 

По-добрите реклами често засягат социални, актуални и емоционални проблеми и често са супер въздействащи като тези:

 

 

 

И разбира се, бирата и чипсовете! Задължително присъствие за всяко подобно събитие и да, компаниите, които ги произвеждат и продават определено правят по-добрите реклами:

Pringles

 

Stella Artois

 

Frito-Lay

 

Bud Light Beer

Предвид каква беше 2020 година, трябва да се признае на хората, създали тези реклами, че са направо факири на маркетинга. И не е никак лесно да надскачаш всяка година най-добрите реклами, излъчвани в най-гледаното време!

Вижте селекцията от миналата година, когато по това време всички живеехме спокойно и далеч от Коронавирус. Признавам, че някои рекламодатели не успяха да надскочат себе си сега, като например рекламата за Alexa, която от миналата година беше доста добра, но все пак всички са свършили чудесна работа. Заслужават признание, особено от хора като мен – истинските ценители на по-добрите реклами!