Скъпи дами, този текст е повече за вас! Призовавам ви: Не си купувайте бельо за Свети Валентин!

По-точно, за да не бъда криворазбрана – не си купувайте “секси” бельо специално за Свети Валентин.

Наближава денят на влюбените или празника, който познаваме като Свети Валентин. Предполагам, че много хора използват този ден като повод, за да празнуват, че са заедно и се обичат, а други го хейтят.

Не мисля, че е нещо негативно, дори напротив – още един ден, в който да празнуваме любовта, да си покажем колко значим един за друг или пък да разкрием на някой колко ни е ценен… Има пространство за различни тълкувания, просто нека бъдат положителни.

НО! Това, което не е положително и което се случва с почти всеки празник е комерсиализирането до степен индустрия. Свети Валентин е индустрия – валентинки, шоколадови бонбони, бельо, бижута, вечеря на свещи и т.н. За съжаление това е част от свръх консуматорската култура, която не ни подминава покрай Коледа, Нова година, Великден, рождени дни и всякакви други празници.

 

Тези редове са за жените, които специално си купуват предизвикателно секси бельо.

От началото на месец февруари във всичките си пощи имам нечетен брой спам с предложения именно за такова бельо, с което да бъда “изкусителна” и “сексапилна” в “специалната нощ”.

Аз, обаче силно вярвам, че това са пълни глупости!

И те са глупости. И за никой друг, освен за самата себе си, не бих си купила каквото и да е било бельо!

Това трябва да е валидно за всяка жена – не защото мъжете ви не заслужават да направите някакво усилие за тях, а защото няма никакъв смисъл! Вярвайте ми – загуба на пари е, които можете да похарчите за нещо много по-добро.

Нека си спомним тази любима сцена от “Яж, моли се и обичай” и ще ме разберете добре:

 

“Let me ask you something, in all the years that you have…undressed in front of a gentleman has he ever asked you to leave?

Has he ever walked out and left?

No?

It’s because he doesn’t care! He’s in a room with a naked girl, he just won the lottery.”

Инвестирайте парите си в хубаво българско бельо като Beti Bones – те са супер качествени, закачливи, удобни, от естествени материали.

Направете го за себе си, не за някой друг. Бельото е нещо лично и трябва да подбираме добре хората, на които го показваме. Също, трябва да го избираме умно, защото то ни дава допълнителна нотка увереност и повече усещане за женственост.

Не си купувайте бельо за Свети Валентин! Купете си хубава бутилка вино, поръчайте си храна за вкъщи и прекарайте приятна вечер с любимия си. Толкова е просто да създаваме специални моменти.