Хей, момиче! Коя искаш да бъдеш, знаеш ли?

Аз постоянно си мисля, че знам, но живота постоянно ми поднася по порция изненади и често се оказва, че не знам толкова добре коя искам да бъда.

Знам, обаче коя съм..май.

И ако ти се разпознаеш в тези думи, знай, че всичко е наред и всичко най-прекрасно предстои. Защото можеш да бъдеш от онези успешно-изглеждащи жени, които имат перфектна прическа и куфарче в ръка, безупречно сако и високи токчета.

Можеш и да се научиш да караш лонгборд на 30+

Можеш всичко и хей! Никой не е казал, че трябва да знаеш коя искаш да бъдеш. Трябва да знаеш само коя си. Това е предостатъчно, а и отнема доста време.

Ако искаш да бъдеш онова момиче, независимо на колко години, на което да му извикат в тълпата на рок концерт “Хей, момиче” и да видиш най-широката усмивка на отдавна забравен другар за ходене по концерти, има някои неща, които мога да споделя…

Всички сме преминали и продължаваме да минаваме през какво ли не в живота. Всеки си носи товара и  щастието – природата е баланс, не може само едното 😉

Обаче, за да си верен на себе си има няколко простички неща, които да прилагаш в това приключение, което наричаме  живот:

Хей, момиче,

Имай добро сърце и не се взимай много насеризоно. Подхождай с уважение към всички, които срещаш по пътя си. Дори и сега да ти се иска да си пораснал, успешен човек, на който всичко му е уредено, знай, че и те (тези, които смяташ за успешни) страдат и се страхуват, плачат и могат да бъдат нещастни. Външният вид не те прави успешна! А и той често лъже, защото много от тези жени, които са “офис” облечени и изглеждат супер уверени, все едно света е в краката им, споделят твоите страхове или плачат в тоалетната на офиса си. Понякога се прибират в празен апартамент и дори няма с кого да се чуят по телефона. Социалните мрежи дават много фейк облик на всичко това, нали?

Не всички тези жени са такива, но всички са хора и чувстват това, което и ти си изпитвала и те кара да мислиш, че си неуверена в себе си.

Виж това от 2:22:

Хей,

Запази момичешкото и бъди креативна, дръж ума си отворен. Няма да откриеш кой знае колко много нови неща, но можеш да черпиш вдъхновение от всичко! Щурите идеи и въображението никога не ги пускай да си отидат и знай, че е ок да правиш грешки. Обръщай внимание на детайлите, дори в грешките си. Детайлите са това, което правят една зелена стена красива, ако в нейния край има нарисувана усмивка с маркер.

Не пропускай да се забавляваш и да провокираш усмивки у всички около себе си. Ако го постигаш, значи ти си успешна всеки ден!

Почерпи се по този повод!

Светът на Гери - забавлявай се!

Хей, момиче,

Каквото и да правиш – прави го със сърце и работи здраво!

Няма работа, която да е вечна, така че дори и сега да продаваш банички – бъди най-добрата продавачка на банички в квартала или в града! Давай 110% от себе си и те ще ти се отплатят. Работата те учи на много и един ден ще намериш такава, която ще те прави щастлива и ще си готова за нея.

Хей,

Бъди вярна на себе си и искрена в комуникацията си! Това е…

fuck ’em if they can’t take a joke

и

fuck ‘em if they can’t handle the truth

Ще има много моменти, в които ще трябва да лъжеш за нещо, да спестиш по някоя истина, да си тактична, любезна и т.н. Ако в някой от тези моменти, обаче някой си позволи да не се отнася със същото уважение, остани вярна на себе си и направи каквото трябва. Без насилие, нали…:)

Само истинско момичешко добро отношение към себе си, което трябва понякога да изискваш от другите.

In the end of the day си само ти и заслужаваш нещо добро!

Светът на Гери= остани вярна на себе си

Хей, момиче,

Искай всичко от живота и бъди устремена, дори в грешната посока. Вярната ще дойде в правилния момент! Няма защо да бързаш да слагаш полата до колене и да си връзваш панделката на ризата. Ще имаш работа, за която ще трябва да изглеждаш така.

Ще имаш време с приятелите си навън, когато ще се обличате стилно и елегантно. Ще имаш и време за бира в парка, когато да разчиташ на удобните си кецове!

Ще пиете шампанско, ще ходите на бръчн, ще пазарувате безразборно с приятелки, ще си говорите за гаджета, за бивши гаджета, за други мъже, за други жени, за работа, за секс, за политика, музика, кино, опера.

Светът нс Гери скейтборд

 

Аз ти пожелавам – да, на теб, да имаш верни приятели, с които да караш скейтборд (ако това ти харесва), да ходиш на концерти по клубовете, да играете бордови игри, да катерите планини, да си давате съвети и подкрепа по онзи невидим начин и да не спираш да се смееш на момчешките им шеги.

Те са за баланс и много често до живот 😉

Аз съм щастлива с истински приятели, които сякаш с лекота носят момчешкото в себе си и май нямат нужда от никакви насоки или съвети за това 🙂

 

Хей,

Ти можеш да бъдеш каквото си пожелаеш и дори сега да ти се струва, че не е така, един ден ще постигнеш много. Ще знаеш всички класици, ще си обиколила Европа, ще си работила за гиганти, ще си имала сериозни връзки и несериозни.

Социалните мрежи няма да ти го дадат, ти ще си го дадеш 😉

Никога не спирай да мечтаеш и да си визуализираш това, което искаш да правиш, дори и то да е да легнеш в листата на есента и просто да се радваш на нюансите синьо в небето…

Ще има дни, в които това ще е достатъчно и после ще си преродена. Ще има всякакви дни, а ти само бъди момичето, което си!

 

Да си момиче не е въпрос на възраст или хобита. Да си момиче е да запазиш онази искра в себе си, която те кара да си жива и да искаш от живота!

Хей, момиче, остани си ти!

И нещо много важно за мен, което някой ден ще бъде важно и за някое друго момиче – независимо къде съм или къде съм била – на важно и лъскаво събитие, служебно парти или конференция, навън с приятели, на сватба или рожден ден (или whatever), най-важното е да мога да седна на стълбите или на бордюра. Да си почина или да си събуя обувките, да изпуша една цигара, да се усмихна на някой, да си проверя телефона, да си отдъхна и преосмисля събитието, да поговоря с приятел…

Няма нито един тоалет на тоя свят, който да си заслужава да бъде “опазен” пред това да се чувстваш комфортно в собствената си кожа!

Светът на Гери - важните неща

 

 

Саундтрака на този текст е абсолютно Do or die: