Този хейт вторник е особено специален и закъснял. Да, закъснял, защото и сега имам съмнения дали да пиша. Яростта ми, обаче, надделява. Хейт вторник за Цвета Караянчева!

И не заради това да ходим пеша и сами да си строим магистралите, щом много знаем…НЕ!

Хейт за това, че тя не реагира, когато беше жестоко публично унижена! Не само не реагира, но и продължава да защитава своя вербален насилник като майка орлица.

Аз лично като жена съм обидена от факта, че тя не беше обидена,

когато бе наречена “проста кърджалийска пу*ка”!!!

Много съм обидена, бясна съм ѝ!

Цвета Караянчева носи отговорност към всички жени. Носи отговорност със службата, която заема. Носи отговорност да бъде пример. За съжаление – много лош, пагубен пример.

И много хора ще се усъмнят (и се) в автентичността на записа, от който излезе това цветущо звание. НО! Тук проблемът е, че цялото ни общество вярва и знае, че ТОЙ е в състояние да го каже и го е казал.

Караянчева завинаги ще остане в историята като жената, която е била наречена така и не е направила нищо по въпроса, като например да подаде оставка, да осъди този акт, да се обиди публично, да напусне тъпата партия..Не. Тя стои и ГО закриля, докато продължава сама да се унижава публично.

Насилниците често обиждат и унижават и след това се извиняват, и с поведението на тази жена, ние разбираме само, че продължаваме да толерираме всичко това и то на високо ниво!

Да се противопоставиш, да си хвърлиш оставката – това също би останало в историята и то с по-приятен привкус. Така се дава пример! А Цвета Караянчева, явно е забравила, че е публична личност и че с всички свои действия дава пример.

Какъв е примера сега за младите момичета? Че да те унижават публично е ок? Че няма смисъл да учиш, за да влезеш в политиката (не дай си боже с идеал да промениш нещо), защото дори и да си там, ще си само една проста пу*ка. То това и като секретарка, по всяка вероятност, ще ти се случи.

Какъв е примера, който даваме на всички, които имат някакъв интерес към политиката? Какво казваме на младите жени? Да се борят ли за равенство? Какво равенство?!

Да се борят ли още за правата на жените и срещу насилието? Защо обаче, след като виждаме какво е нивото на насилие и разбирането към него, не къде да е, а в нашия си мил, роден парламент…

Посланието, което изпраща Цвета Караянчева е долно, погрешно и срамно.

Не знам нищо за нея, но тайно се надявам да няма дъщеря.

Хейт за нейното мълчание, липса на реакция и последващите неадекватни такива!

Хейт за това, че вместо да поведе едно движение от жени, които също като нея страдат по високите етажи на властта, тя се засмя и прие мечешката прегръдка.

Срам ме е от такива жени! Бясна съм, че тя не е бясна публично!

Г-жо Караянчева, подайте си оставката!