Хейт вторник се завръща с пълна сила! Дори ще ползва силата на всичкото, което заслужава малко хейт, а защо не и малко повече – мъдрите слова с не много адекватни снимки, с които определени хора ни заливат в социалните мрежи!

Дълго е, но аз знам, че вие знаете за какво говоря! 😉

Интернет е страхотно място за много неща – да се във връзка с приятели и роднини, да се учиш, да получаваш информация, да даваш информация, да си направиш блог, в който можеш да споделиш малко хейт.

Някои хора (не малко), обаче използват социалните мрежи, за да изразят себе си и своите терзания, своето щастие и всякакви емоции по един изключително дразнещ начин.

Ето ТАКА:

 

 

                               

Хейт за “истинските” мъже и за “истинските” жени!

 

 

Ако ще споделяте смешки, нека са мемета.

 

И продължавам с други любими със или без Й:

Ако трябва да съм искрена до край любими са ми пожеланията! О! Пожелания! О! Пиксели, шампанско и сълзи, рози, мечета, икони, светии, чаши за вино, звездички и най-смотания шрифт, който е използван за слова като “ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО”

Хейт за тези виртуални картички – не е начин да поздравиш някой, дори и виртуално!

А ако тагнеш всичките си контакти с имената, които на някакъв ден празнуват имен ден с такава снимка – хейт и за теб!

       

 

Н Е  Г О  П Р А В Е Т Е

 

 

 

Най-важното е, обаче, драги ми Смехурко, не се връзвай на тези “мъдри слова”, изписани на снимка на някой от “Бързи и Яростни” или Пабло Ескобар, или друг “герой”, на който е срамно да се възхищаваш! Защото няма такива поговорки и мисли, които да обърнат посоката в живота, да ти намерят ново гадже или да укрепят връзката ти. За тия неща трябва всеки да положи усилия. Ако искате да споделите горчивия си опит и да “предадете важно съобщение” – напишете статус или просто говорете с близките си, изпийте една бира в някой бар или парк, разкажете си каквото там ви тежи и нека социалните мрежи останат за други неща.

Ножовете в гърба няма да се трогнат от снимките и зле изразените кухи фрази, нито пък бившата ви, която вероятно дори не поглежда профила ви…

Нека бъдем по-разумни и използваме общото ни интернет пространство без да се натоварваме с мъдрите слова (с незнайни автори) на фона на снимка на някаква девойка, която е показала среден пръст, което пък вероятно е изрязана от фотосесия снимка с маркетингови цели.

Хейт за това!

Хейт и за всички молитви, суми пари и не знам си какво, за което някой вярва, че ако го сподели ще му се случи чудо!

 

О! Чудо!

Не подминавайте!

Ама, разбира се, че ще споделя тази икона и ще съм здрава цяла година! Даже мисля да започна онлайн подписка да закрия министерството на здравеопазването…