Table Tennis Club Smash  

Една нова спортна находка и истинско събитие, предвид липсата на спорт през последните два месеца, е отварянето на нова зала за тенис на маса Smash в моя роден Димитровград!

Залата разполага с 4 професионални маси, на които могат да упражняват този чудесен спорт, както напреднали, така и начинаещи от всички възрастови групи!

Тенисът на маса ще бъде достъпен за всички желаещи в Smash на бул. “България” в бившето кино “Миньор” (до сградата на Общината). Няма как да сбъркате вратата!

А ако и вие (като мен) не знаете много за този спорт, който си има и галеното име “пинг-понг”, моят добър приятел, който ще зарадва всички с новата зала Smash и е страстен почитател на тениса на маса, ще ви разкаже много за него, както и защо е полезен за вас, за вашите близки и децата ви и дори ще ви предложи възможността да си закупите професионална екипировка! В Smash ще намерите всичко необходимо за тениса на маса, както и вдъхновение да започнете да играете 😉

Всички д-градски знаят добре какво беше помещението преди и могат да си представят колко много труд стои зад новия му изглед, но колкото и да си представяте, уверявам ви, че ще трябва да добавите още!

Заповядайте на 25 май (утре) в новата зала да се забавлявате, да се научите на тенис на маса, да тренирате, да поддържате добрата си форма и да преоткриете този привлекателен спорт! А пък днес можете да си запазите предварително час за играта утре, за да се избегне струпването на много хора и да се спази режима, съобразен със заповед № РД-01-272/20.05.2020 г. на министърът на здравеопазването.

Smash ви обещава приятна атмосфера за практикуване на тенис на маса, а самия спорт обещава, че ще запази духа и тялото ви здрави и ще развие самоконтрола и концентрацията ви.

Не се сещам за нещо по-полезно за правене след свършването на извънредното положение и връщането към някаква  нормалност, защото концентрацията на всички ни има нужда от рестарт!

Понеделник, 25 май

Димитровград

Тенис на маса в Smash

Може да запазите час на телефон 0885937300 или като изпратите съобщение в страничката на залата във Фейсбук 🙂