Женските събития този уикенд започнаха още в петък! Ах, любим петък …

Ще превземем града, ще се виждаме по всички тези събития, по партита, барове, пред НДК (мястото за срещи) и кой знае къде още ще ни отведе този уикенд, посветен на 8 март!

Вижте тези събития, които ни очакват и намерете своето:

6-8 март Fete Femme 01

3 дни празник за всички дами под покрива на Галерията за Национални богатства! Ще се насладим на подбрани селекции от мода, декор за дома, козметика и любими марки, разкрасителни процедури, изкуство, шампанско и коктейли! Да полеем празника от рано и да се отдадем на удоволствията, които ни се предлагат!

 

7 март ONE NIGHT STAND 2020

В НДК ще се състои нещо УАУ! Нямам търпение вече да видя забавното трио „Три жени на микрофона“! За мен е истинско щастие да посветя женската седмица (и то уикенда – черешката на седмицата) именно на най-голямото стенд-ъп шоу в България! Обожавам стенд-ъп изпълнители, комедията, изобщо хумора ми е my brother from another mother 🙂 БИЛЕТИ НЯМА, но може да се оглеждате за нещо в последния момент- винаги изскачат от някъде! За всички, които имате билети – не забравяйте, че партито ще продължи с Afterparty в Carrusel!

 

7-8 март Mish Mash Fest – Spring Edition

Отново в Ларгото на София, част от античен комплекс „Сердика“. Ще ни очаква красотата на женския празник, поднесен във формата на всякакви находки за душата, за дома, последните трендове в гардероба с добър вкус и най-оригиналните идеи за подаръци. Присъствието е задължително, ако не успеете – ще съжалявате! 🙂

 

8 март Поетите Live

Поезията в красивите думи на българските автори, рецитирани от любимите ни български актьори. Заслужава си всеки да посети едно от тези събития, за които билетите се изчерпват ужасно бързо! От опит ви давам съвет да си резервирате и маса, защото може доброто ви настроение да бъде помрачено от прекалено стоене прав в неудобна позиция 😉

Момичета (и момчета), този уикенд града е наш!

Събитията ни очакват!