Събитията на февруари – weekend edition II

Събитията на февруари са страшно интересни, а този уикенд (22-23 февруари) отново ще ви се стори така, сякаш сте попаднали в страната на чудесата, в която Алиса се загуби. Предстои един голям концерт в зала “Арена Армеец” , едно промо на един нов албум и кой знае още колко много други събития, които обаче не са толкова грабващи… Уикендът трябва да се изживява като истинско парти и да изпълни своята съдба (в наша полза,разбира се) – великото разтоварване! Някои хора ходят на СПА, а аз предпочитам концерти и срещи с приятели. За мен града си е СПА, ако го използваш правилно! 😉

Five Finger Death Punch Tour – 22 February 2020FIVE FINGER DEATH PUNCH са добавили и България към най-голямото си Европейско турне до момента, което се провежда през януари и февруари 2020. Към невероятното шоу, което американците са подготвили, ще се включат и мулти платинените легенди MEGADETH. Родните Odd Crew също ще бъдат специални гости на концерта! Не знам дали още могат да се намерят билети, но всички фенове със сигурност са се подготвили предварително и ще избухнат заедно на един доста чакан концерт!

Жлъч – ВЯРА Album Promoрапа на български не е като беге рапа! И това го знаем, благодарение на хора като Жлъч. Феновете на хубавия рап ще се събират в събота, за да чуят нов албум В и С рими! Билетите са в продажба, така че давайте смело – партито е сигурно! Мястото е City Stage, часът е 22!

 

И едно събитие за любителите на историята на града – Пешеходна обиколка “Кварталът на писателите” №4събитието обещава да опознаем квартала, по чиито улици са вървели Никола Вапцаров, Пейо Яворов, Пенчо Славейков, Алеко Константинов, Цветан Радославов, Атанас Далчев, Мара Белчева, Елисавета Багряна и други.

По време на обиколката ще научим много за живота на тези изумителни личности и ще видим сгради и паметници, които все още пазят спомена за тях и духа на стара София. Гид ще ни е Виктор Топалов, с който се запознахме на благотворителната акция на Българската хранителна банка, така че нямам търпение!

See you there!