Събитията на февруари – weekend edition

Февруари е късичък, но пък пълен със събития! Събитията на февруари са страшно интересни, дори само този уикенд ще ви се стори така, сякаш сте попаднали в страната на чудесата, в която Алиса се загуби. Събитията са това, което прави живота ни интересен, разнообразен, весел, социален и понякога подгизнал от алкохол (смея се) 🙂 НО! Не всички събития трябва да са такива, разбира се, за това ще ви представя само тези, които ще се състоят през този втори уикенд на февруари, а вие сами ще си прецените кои точно за вас и колко алкохол е добре да се консумира (винаги с мярка, ей)!

Започвам с любим ден – началото на уикенда и края на всякакви отговорности, изкушаващ ПЕТЪК!

Този петък – 7 февруари ще бъде необикновен, защото ще празнуваме рожден ден нааааааааааааааааааа

 *Mixtape 5*

9 години концерти, празници и партита до зори! На сцената в голямата зала ще видим The Gentlemen, Mila Robert, VAN COCK, Григовор и CиК BROS. Ще бъде шумно и със сигурност много забавно, абе партито ни е в кърпа вързано! А входа е СВО-БО-ДЕН!

И веднага след това, ако имате сили, живец и желание можете да посетите Базар Изкуство, любов и шоколад 

В Парк Хотел Москва ще се проведе за поредна година базара, от който да си купите сладки изкушения и да се огледате за подаръци за любимите ви хора. Ако търсите авторски бижута, дрехи, аксесоари, домашен декор, картини, шоколад, торти, мед, крекери, пастет и други вкусни неща, то това е събитието (поне през този уикенд) 🙂

И да кажем, че съботата ще премине в заслужена почивка, масажи и спокойни часове на релаксация у дома, за да сте готови за следващото парти! Не какво да е, а отново рожден ден! Ще празнуваме 8 годинки на клуб Once Upon a Time Biblioteka!

Happy Birthday for 8th Time Biblioteka

FUNKY MONKEYS ще показват завидни танцувални умения и е съвсем възможно да научите нещо, така че не се срамувайте и се отдайте на щурия купон. Ще има изненади и не забравяйте, че ще има и снимки, така че да не повторите тоалета от предното парти 😉 Само който не е бил в “библиотеката” на купона, не знае за какво говоря (пиша)!

И така става неделя. Уикендът, изпълнен с веселие и партита сякаш е към своя край….НО в неделя вечерта се задава друго събитие, което не искате да пропускате –  Животът от нещата – София

На 9 февруари в Black Flamingo Bar, Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова, Оля Антонова, Гери Турийска, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов и Китодар Тодоров ще почетат от смешната книга на Красимира Х. и ще ни накарат да забравим, че следващия ден е понеделник! 🙂 Ще бъде забавно, дано имате билети, защото свършват безобразно бързо….

Никога не е скучно в София, независимо по кое време на годината, нали?

Ако тези събития не ви се струват привлекателни, не забравяйте, че можете да си направите невероятни домашни партита или вечери с приятели с много смях, по-малко шум и добро вино. И най-важното – в неделя е церемонията по връчването на наградите “Оскар”! Стискаме палци на всичките си любимци и следващата седмица ще разкостим червения килим 😉