Започваме тази седмица, макар и ден по-късно – във вторник, със събитията, които не искате да пропускате!

Време е да презаредим след празниците, почивките, новогодишните обещания, равносметки и всичко, което съпровожда периода около 31 декември. Вече сме януари и София е готова с няколко събития, на които да разпуснем, да се насладим на добра музика, няколко питиета и разкоша на студените нощи:

Ивановден Special @бар Петък – Paraplanner Live + El Flyerito DJ – днес! Бар Петък ще ни посрещне с първия музикален вторник за 2020 със специалното празнично издание, забъркано специално за всички Ивановци, Иванки и Иванчовци. Вечерта ще стане рязко добра с джази експериментаторите Paraplanner, след което ни очаква ексклузивната музикална селекция от  El Flyerito! #bethere

Friends – Quiz Nightчетвъртък! Събитие, на което не искате да се изправяте срещу мен! За всички фенове на сериала “Приятели” Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос ще превземат отново бар RockIT за поредната доза Friends Quiz! Един отбор може да е от 3 до 8 човека. Побързайте и се запишете за участие, тъй като желаещите са много, а местата – не чак толкова! Забавно е! #bethere

Single vs Taken * Stand-up Comedy Сблъсъкпетък! Inside Joke Stand-up Comedy ще ни представят най-горещия любовен стендъп сблъсък правен до сега – двойки срещу ергени ще премерят шеги вдъхновени от живота без гадже и от този във сериозна връзка! Да се посмеем със старт 21:30 в Studio 5!

The Extraordinary World of David Bowie@Thin Red Line Barотново петък! В случай, че предпочитате музиката на на David Bowie (пред хумора),Бар Тънка Червена Линия ни кани да си припомним гениалните парчета, които той ни остави.В Петък, в Линията ще звучат песни от цялата му, почти 50-годишна кариера. Селектор в това необикновено музикално пътешествие -събитие ще бъде Краси Москов!

International Squash Challengerсъбота е време да бъдем добри! Събитие с кауза на хоризонта! Посолството на Пакистан (София) и скуош зала Fireball Sports Hall организират International #Squash Challenger Tournament. Събитието ще се проведе на 11.01.2020. Да посрещнем заедно новата скуош година!Турнирът ще бъде разделен на категории B, C, Жени, Деца. Няма такса за участие, а за победителите са осигурени награди от Multisport, Tecnifirbre и Isostar!

Събитията в София са ужасно много! Винаги има за всеки по нещо, така че носете си новите дрехи, момчета и да се срещнем на ъгъла на светофара!