В Светът на Гери отново е ден за хапване навън и вкусни находки! В София има толкова много яки места за хапване навън – ресторанти, бистра, закусвални,сладкарници, хлебарници (какво ли не), че ако направиш една обиколка, воден само от апетита си с лекота ще станеш състезател по сумо 🙂 Днес ще ви споделя за две места за хапване навън, които за мен са нови. Благодарение на добри приятели ги открих и вече съм им голям фен!

 

Още 2 места за хапване навън: 

В красива стара къща с чаровен двор на ул. “Шишман” се е скрил ресторант The little things. Уютът и прясно приготвената храна са ви гарантирани на това място. Атмосферата, храната и дори клиентите са в духа на локацията. Трябва да го видите (ако не сте), за да разберете какво имам предвид и обещавам, че няма да съжалявате! Все още помня вкуса на невероятната паста, която опитах там при първото ми посещение (което дължа на Ива)  – прясна паста с тиква,спанак,бадеми, стафиди, пресен лук,чесън, пушен пипер,сметана,бяло вино и пармезан….yummy!

 

 

Ресторанта на шеф Андре Токев е различен тип място, което съчетава отличителните белези за коктейл бар и бистро едновременно и е страхотно! В Moments ще откриете вкусотии на достъпна цена, уютът от споделяне на храна и невероятна балканска и интернационална кухня. Мястото е повече от идеално за брънч и го предлага всяка неделя! Запазете си места – няма да съжалявате! Независимо дали сте излезли вечер за питиета или вечеря – Moments е вашето място. Обслужването е много добро и няма как да не пожелаете да се върнете, щом веднъж сте посетили ресторанта.

 

А пък, ако ви се хапва нещо сладко – вижте кои са сладките находки в София  ТУК