Септември е тук и носи със себе си сладката носталгия към току-що изминалите летни солени спомени. Септември е хладен сутрешен въздух, топли дни и слънце, което все по-рано се скрива зад сградите…. Септември носи аромат на канела, дълги ръкави и онези уютни вечери вкъщи или навън, с пукащите под краката ни листа. Септември носи театър.

Всички обичаме лятото и започва да ни става малко мъчно, че си отива, НО! Аз обожавам есента… Есента ми носи театър. Макар и септември да е полу-летен месец, аз усещам, че нещо специално се носи във въздуха – театъра се завръща!

В театрите има невероятно разнообразие – постановки по класически произведения, съвременни комични представления, които засягат всякакви теми и идват с пълна сила съвсем скоро:

(Това са представленията, с които започва нов сезон за всеки от посочените театри)

Носете красивите си дрехи на театър, направете посещението на постановка истинско събитие за себе си. Когато се приготвяте за театър, го правете със стил и приключенски дух в джоба!Представете си, че се потапяте в свят, в който сте живели в минал живот – изискан свят, с много неизвестни. Бъдете готови за неочаквани обрати.

Театърът е тук, за да ни преобърне изцяло!

Да ни разголва,да ни гъделичка, да ни се развика и  нежно да шепти…да ни разбие на парчета и после да ни събира отново и отново. Да ни възбужда и да ни се подиграва едновременно. Да ни научи. 

ХОДЕТЕ НА ТЕАТЪРДРУГОТО Е ВЯТЪР!