Restart Live Fest на 3 и 4 юли!

Продължаваме да се връщаме към живота, който така обичаме и към яките градски събития в София!

Този уикенд и то още в петък започва Restart Live Fest! УУУУУ ЙЕЕЕЕЕЕ!

Restart Live Fest е дългоочакваното продължение на най-вкусното пловдивско събитие Mood for food, само че на софийска земя – на стадион „Юнак“.

Още в петък ще започнат да се носят ароматите на най-вкусната храна на колела, за която можете да се сетите. Мега line-up:

Skapto

             Burgers on the road

Lolly

            Chilli Hills Burning Van

Mangia Van

           Boom Burgers

Едни от най-яките крафт бири също ще ни очакват, за да задоволят горещата ни жажда и да завършат вкусовите оргазми, на които ще се отдадем 🙂

И това, разбира се е само, за да ви съблазня…

На Restart Live Fest ще звучат и любими групи, известни DJ-и, както и “Пощенска кутия за приказки” с участието на Китодар Тодоров.

Това ще е премиерното представяне на книгата му – „Петък точно в пет“ – не е за изпускане! Знаете колко абсурдно забавен е този човек 🙂

След тази забавна премиера, която ще се случи в петък, в 21 часа ще ни забият So Called Crew, a.k.a. Жлъч,

Григовор и Гена.

На следващия ден – свещената събота (покровителката на партитата) отново ще ни чакат вкусотийките на колела, студените бири, усмихнатите хора – все условия за добър махмурлук.

Именно с тази мисъл, като едни истински грижовни мечета Grindhouse ще ни чакат точно в 11 часа за шкембе! 😀

Ще има още джаги, състезания по надяждане,  DJ Skill и други колеги от пулта, които ще озвучават този градски оазис на забавата. Вечерта пък  ще бъде озвучена от P.I.F. и Остава!

Restart Live Fest ни очаква! Не се правете, че имате нещо по-добро за правене и елате да си кажем НАЗДРАВЕ със студени бири в ръка и широки усмивки на уста 😉

А! Билети се продават на място 😉

 

Фестивалът ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването.