Казват, че света е оцелял,защото се е смял! Казват още и, че красотата ще спаси света или любовта, но истината е,че музиката е тази, която ще ни крепи и винаги го е правила! Тази вечер D2 ще го докажат със своя онлайн концерт!

В тази особена ситуация, в която се намираме сега, за съжаление нямаме възможност да се радваме на музика на живо, НО D2 ще открият виртуалната сцена на URBO Live с вълнуващ онлайн концерт и обещават изненади! 

Да живее онлайн стрийминга, ей!

Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно или с виртуален билет на символична цена (10 лв) от платформата на URBO. Ще можем да се радваме на изпълнението и във Facebook страниците на URBO, D2, Joker Media Rental и STREAMER.BG

Събитията са back in business! 🙂

В този труден момент с хиляди призиви хората да останат по домовете си, се намериха добрите хора, които ни дават възможност да се забавляваме, като направят престоя по домовете ни малко по-лесен, ведър, музикален и интересен.

Онлайн излъчването ще е безплатни и достъпно за всички, включително и извън България, за това е редно да подкрепим българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуването на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

Заслужават го! И пак те ще са тези, които ще търсим, веднага щом свърши стоенето вкъщи, защото сме жадни за концерти на живо, за театър и какво ли още не! Да ги подкрепим сега, за да усетят и те нашата любов към тях!

Тази вечер ще усетим,че наистина е ПЕТЪК с един онлайн концерт на D2 от 21 часа!

Всяка криза има своите позитиви – тази ни сплотява, а това е чудесно! И ни показва, че имаме страхотни артисти в България, които не оставят публиката си да скучае или да се отчайва!

Супер сте, хора, благодаря за тази възможност!

D2, очакваме ви!